Opsis-Constructions - Κρήτη

Opsis-Constructions.gr Crete

  • Θερμομόνωση

  • Υγρομονώσεις

  • Σκυρόδεμα

  • Τοιχοποιία

Εξοικονομήση Ενέργειας - Opsis-Constructions.gr

Επένδυση στην Θερμομόνωση και όχι στην Θέρμανση

 

Εξοικονομήστε  χρήματα από την μη ωφέλιμη ενέργεια που καταναλώνετε στην κατοικία σας αλλά και σε κάθε κτίριο που στεγάζεται η επιχείρηση σας. Βάση μελετών που έχουν πραγματοποιηθεί το 50% έως και 80% των χρημάτων που ξοδεύονται στην ψύξη αλλά και στην θέρμανση χάνονται λόγω παλαιάς ή λανθασμένης κατασκευής των κτιρίων αλλά και από την μη υπάρχουσα θερμομόνωση. Έτσι η ενεργεία που καταναλώνουμε για να θερμάνουμε ή να ψύξουμε κάποιο χώρο αποβάλλεται στον περιβάλλον.

 

Στεγανωποιήσεις και ΥγρομόνωσειςΣτεγανοποιήσεις και Υγρομόνωσεις

 

 Η πολυετής  εμπειρία που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες γνώσεις που έχουμε μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε οριστικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα στεγανοποιήσεις ή στεγανότητας που αντιμετωπίζετε στην κατοικία σας ή στην επιχείρηση σας.

 

Ανέγερση οικοδομών με νέες σύγχρονες  μεOpsis Constructions skyrodemaθόδους

H Opsis-Construction ξεχωρίζει στις υπηρεσίες σκυροδέματος για τον λόγο οτι ο εξοπλισμός αλλά και τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί είναι πάντα σύγχρονα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε ιδανικά αποτελέσματα για κάθε είδους ανέγερση κατοικιών αλλα΄και επαγγελματικών χώρων.

Κάθε έργο μας παραδίνεται σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα και μετά από την υποχρεωτική παρουσία του επιβλέπον μηχανικού.

Περισσότερα...

Τοιχοποιία Opsis-Constructions

Οι Έμπειροι τεχνίτες που διαθέτουμε και οι πολυετή εμπειρία μας θα σας καταπλήξει στον τομέα της τοιχοποιίας αλλά και στην επιδιόρθωση παλαιών τοίχων. Η ακρίβεια αλλά και αξιοπιστία είναι το βασικό χαρακτηριστικό που διαθέτη το προσωπικό μας.

 

Χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε υλικό τοιχοποιίας της αρεσκείας σας

 Περισσότερα...

Εξωτερική Θερμομόνωση με παραλληλη προστασία της ιδιοκτησία σας από φθορές

Share

Εξοικονόμηση ενέργειας - Class Α  Είναι γεγονός ότι κάθε επιχείρηση αλλά και κάθε νοικοκυριό λαμβάνει σήμερα υπόψην σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το κόστος της κατανάλωσης ενέργειας για την θέρμανση αλλά και την ψύξη χώρων, και  δεδομένου ότι η ηλεκτρική ενέργεια αλλά και όλες οι καύσιμες ύλες όπως το πετρέλαιο, pellets, πυρηνόξυλο, ακόμα και τα καυσόξυλα έχουν υψηλό κόστος, έτσι όλοι μας έχουμε αντιληφθεί ότι το μεγαλύτερο αλλά και άμεσο κέρδος είναι η επένδυση στην σωστή μελέτη και εφαρμογή λύσεων θερμομόνωσης και όχι σε λύσεις θέρμανσης ή ψύξης.

 Είναι ανώφελο να δίνουμε χρήματα για εξοπλισμό στην θέρμανση και στην ψύξη πληρώνοντας χρήματα για ηλεκτρικό ρεύμα ή καύσιμες ύλες ενώ παράλληλα ο χώρος που θερμαίνουμε ή που ψύχουμε το καλοκαίρι να μην έχει υψηλής ποιότητας θερμομόνωση.

 Η θερμομόνωση χώρων σήμερα δεν αφήνει κανένα αδιάφορο, μίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί ο κάθε ένας να μειώσει γεωμετρικά τις απώλειες θερμότητας, ενώ παράλληλα προστατέψει την ιδιοκτησία του από τις φθορές που προκαλούν οι εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες.Προστατέψετε την Κατοικία με εξωτερική θερμομόνωση

 Είναι αποδεδειγμένο ότι το κόστος για την εξωτερική θερμομόνωση αποσβένεται στο άμεσο μέλλον σε συνδυασμό με την δραματική πτώση  κατανάλωσης ενέργειας.

 Εξοικονομήστε  χρήματα από την μη ωφέλιμη ενέργεια που καταναλώνετε στην κατοικία σας αλλά και σε κάθε κτίριο που στεγάζεται η επιχείρηση σας. Βάση μελετών που έχουν πραγματοποιηθεί το 50% έως και 80% των χρημάτων που ξοδεύονται στην ψύξη αλλά και στην θέρμανση χάνονται λόγω παλαιάς ή λανθασμένης κατασκευής των κτιρίων αλλά και από την μη υπάρχουσα θερμομόνωση. Έτσι η ενεργεία που καταναλώνουμε για να θερμάνουμε ή να ψύξουμε κάποιο χώρο αποβάλλεται στον περιβάλλον.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα και πιστοποιημένα υλικά για το καλύτερο αποτέλεσμα, αυτό μας επιτρέπει να σας δώσουμε γραπτή εγγύηση για κάθε έργο μας.

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε ερώτηση

 

Στεγανοποιήσεις και Υγρομόνωσεις

Share

Στεγανωποιήσεις και Υγρομόνωσεις

Η Καλύτερη λύση για την προστασία του κάθε δώματος, εφόσον δεν θωρακίζεται με σύστημα θερμομόνωσης είναι η στεγανοποίηση και υγρομόνωση αυτού.

 

Η εταιρία μας με την εξειδικευμένη εμπειρία που διαθέτει στο ενεργητικό της  αλλά και τακτική επιμόρφωση του προσωπικού της, είναι σε θέση να εξασφαλίσει 100% την αρίστη ποιότητα σε εργασίες στεγανοποιήσεις και υγρομόνωσης. Είναι σίγουρο ότι οι υπάρχουσες κατοικίες και επιχειρήσεις διαθέτουν μεγάλες ελλείψεις στον τομέα της στεγανοποίησης και της υγρομόνωσης, αυτό έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα, χρόνο με τον χρόνο να κάνουν την εμφάνιση τους ευδιάκριτες φθορές.
 
Τα προβλήματα εντείνονται σε παραθαλλάσιες περιοχές. Ο υψηλός βαθμός υγρασίας σε συνδυασμό με την αλμύρα επιτυγχάνουν διαβρώσεις και κτιριακές φθορές σε πολυ σύντoμο χρονικο διάστημα.

Πολλές φορές θαυμάσουμε ή καμαρώνουμε νέες κατοικίες και κτίρια επιχειρήσεων, μετά όμως από μερικά χρόνια βλέπουμε σοβάδες να πεφτουν, διαβρωμένα σίδερα να εμφανίζονται και ρωγμές να υποβοηθούν την εισροή υδάτων.
 
Η εταιρία μας είναι απολύτως ξεκάθαρη. Με τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε και με την άριστη ποιότητα εργασιών που παρέχουμε, σας δίνουμε γραπτές εγγυήσεις για την 100% στεγανοποίηση αλλά υγρομόνωση.
 
 
Για κάθε απορία που έχετε σχετικά με την στεγανοποίηση και υγρομόνωση μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Κάποιος υπεύθυνος στης εταιρίας μας θα σας εξηγήσει/λύση κάθε απορία.

 Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

 


 

Opsis Constructions Water Proof Pool Opsis Constructions - Φθορές απο την υγρασία  Opsis Constructions - Επιδιόρθωση
Opsis Constructions Επιδιόρθωση απο υγρασία Opsis Constructions - Επιδιόρθωση απο την υγρασία Opsis Constructions - Στεγανοποίηση ταράτσας
Opsis Constructions - Στεγανοποίηση ταράτσας Opsis Constructions - Στεγανοποίηση ταράτσας Opsis Constructions - Στεγανοποίηση ταράτσας

 

 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην Photo Gallery

Έτοιμα Κονιάματα

Share

soon

Επιχρίσματα

Share

soon